Font size:

MEMORIAL AND MUSEUM AUSCHWITZ-BIRKENAU FORMER GERMAN NAZI
CONCENTRATION AND EXTERMINATION CAMP

Magyar

AUSCHWITZ-BIRKENAU — TÖRTÉNELEM A JELEN

Az Auschwitz-Birkenau Állami Muzeum teljes információs anyaga megtalálható az internetem angol és lengyel nyelven. Különösen figyelemreméltóak a volt náci német koncentrációs és megsemmisítő tábor történetét bemutató, az Emlékhely látogatásának szervezésével foglalkozó, valamint oktatási programjainkat tartalmazó oldalak.

Alapvető információkat Auschwitzről — az internetet használók számára az egész világon — több mint tíz nyelven is közzéteszünk.

 Töltsd le Az Auschwitzről szóló információkat magyarul

A letöltött oldalakat a PDF formátumú programmal lehet kinyitni, pl. az ingyenes Adobe Readersszel, ami ezen az oldalon megtalálható

Nyomtatott formában is megvan az „Auschwitz–Birkenau. Történelem a jelen”, kapható az Auschwitz Múzeum internetes könyvesboltjában.

Ezenkívül megtalálhatók vagyunk a Facebookon is, ahol fontosabb információk vannak Auschwitzről a világ különböző pontjain tevékenykedő önkéntesek fordításában.


Figyelem
Az Auschwitz Múzeum tulajdonát képező anyagok ingyenesen kizárólag nem kommerciális és szorosan vett oktatási célokból használhatók fel, a forrás megjelölésével:” www.auschwitz.org”. Alapvető követelmény, hogy a felhasználás ne sértse az Auschwitz koncentrációs és megsemmisítő tabor áldozatainak jó hírét.